Wellness arrangement voor u en uw partner reserveren

Verras uw partner met een compleet wellness arrangement bij een saunacomplex in uw omgeving! U kunt een dergelijk arrangement zo luxe maken als u zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor de combinatie van een bezoek aan de sauna met een lunch of diner bij het saunacomplex. Zo hoeft u na het ontspannen in de sauna niet direct weer naar huis, maar geniet u nog even na met een lekker broodje, een soepje of een warme maaltijd. Ook kunt u ervoor kiezen om een saunabezoek te combineren met een overnachting bij het wellness resort. Onder meer Thermen Nijmegen biedt deze mogelijkheid aan. Door de centrale ligging van dit complex, kunt u hier vanuit iedere Nederlandse provincie eenvoudig komen.

Lichaam

Mogelijkheden bij een compleet wellness arrangement

Doordat u een wellness arrangement zo luxe kunt maken als u zelf wilt, kunt u het weekendje weg volledig op uw persoonlijke wensen laten aansluiten. Soms wilt u naast een bezoek aan de sauna bijvoorbeeld ook gemasseerd worden! Of wat te denken van een ontspannende huidbehandeling? Zeker na een drukke periode op uw werk is er niets fijner dan een dergelijk ontspannend weekend.

Tip: wanneer u gemasseerd wilt worden of voor een huidbehandeling kiest, is het vaak noodzakelijk om dit vooraf te reserveren. Zo weet u zeker dat er nog voldoende plek is!

Beauty

Met korting een wellness arrangement organiseren

Een wellness arrangement kan behoorlijk prijzig zijn. Om het niet te duur te maken, doet u er dan ook verstandig aan om naar aantrekkelijke kortingsacties te zoeken. Kijk op de website van een saunacomplex zelf, om te zien of er momenteel aantrekkelijke acties worden aangeboden. U kunt het weekendje weg als verassing aan uw partner geven, maar u kunt ook samen besluiten om eens per half jaar een weekend buiten de deur te slapen. Zo weet u zeker, dat u af en toe even volledig kunt ontspannen!