Schoenen die je kunt vragen voor je verjaardag

Veel vrouwen geven toe dat zij toch wel een schoenenverslaving hebben. Misschien ben jij ook wel iemand die nooit genoeg schoenen heeft en die ook veel moeite heeft met het laten staan van schoenen in de winkel, wanneer je ze echt wel mooi vindt. Toch is het goed om altijd een aantal basics in de kast te hebben die je bij veel verschillende outfits zou kunnen combineren. Denk bijvoorbeeld eens aan de sandalen met hak. Deze kun je eindeloos combineren om aan te trekken naar een feestje, maar ook kun je ze combineren met een pantalon en er een werkoutfit van maken. Een echt musthave dus.

Geschikt voor iedere outfit

Een basic die lekker casual is, maar eigenlijk iedere outfit wel een leuke touch kan geven zijn toch wel de witte sneakers dames. Deze kunnen onder een skinny jeans, een mom jeans, maar ook een pantalon valt binnen de mogelijkheden. Daarnaast zijn witte sneakers zelfs goede opties om onder een jurkje te dragen. Deze schoenen kunnen dus overal bij en dat maakt dat deze schoenen onmisbaar zijn in vrijwel iedere kast. Deze schoenen kun je altijd aantrekken en ze zullen ook bijna altijd matchen met de rest van de outfit en dat maakt deze schoenen zo ontzettend handig.

Waar ligt je behoefte?

Het is daarnaast belangrijk om te zien waar jouw behoefte ligt. Wanneer je ‘s ochtends aan het aankleden bent om naar werk te gaan en het is bijvoorbeeld nog vroeg, dan heb je misschien niet altijd zoveel zin om veterschoenen aan te trekken. Dan kun je beter zorgen voor een paar leuke loafers of enkellaarsjes waar je snel in kunt stappen en die leuk gecombineerd kunnen worden met verschillende outfits in je kast. Bedenk goed wat jouw behoefte is en doe in de basics niet te gek, maar je kunt best wel wat leuke opties toevoegen voor iets meer kleur in de kast bijvoorbeeld. Zo heb je een mooi geheel.