De werken van Marc Chagall zijn zeker de moeite waard om te bekijken

Marc Chagall was een Franse kunstschilder van Joods-Wit-Russische afkomst. Het werk van Marc Chagall wordt vaak geassocieerd met het surrealisme maar in werkelijkheid valt zijn werk onder veel verschillende stromingen en maakt het geen deel uit van een specifieke stroming. Marc Chagall haalde zijn inspiratie uit een Russische volkskunst en het volksleven, zijn herinneringen aan zijn jeugd en de rol van het Jodendom hierin. Hij combineerde bepaalde kleuren en materialen wat zorgt voor een prachtig eindresultaat!

Eigen ervaring

Onlangs wilde ik graag meer weten over de kunst van Marc Chagall. Ik besloot daarom om vorige week een keer langs Musee Lalique te gaan. Ik maakte gebruik van een luxe lunch arrangement, want ik ging samen met een groep mee. De lunch was overweldigend lekker en daarom adviseer ik andere mensen om ook de werken van Marc Chagall te gaan bekijken in Musee Lalique en daar een lunch arrangement bij te doen.

Daarnaast vond ik het erg bijzonder dat ik de details van Marc Chagall kon bekijken met een loep. De werken van Marc Chagall en het museum Lalique zelf is zeker een aanrader voor kunstliefhebbers maar ook andere mensen adviseer ik om hierheen te gaan. U zult hier zeker weten een top dag beleven!

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u tijdens de openingstijden bellen naar het nummer +31 313471410. Of u kunt een e-mail sturen naar info@musee-lalique.nl.

 

Het musee Lalique is van dinsdag tot zondag geopend van 12:00 tot 17:00.