De Maxi Cosi Axiss, een winnaar

Je hebt de naam Maxi Cosi Axiss vast al eens voorbij zien komen, zeker nu je in de kleine kinderen zit. Het kopen van een autostoel vergt namelijk wel wat vooronderzoek. Wat is voor jouw kind de meest geschikte? In Nederland loop je gelukkig niet het risico dat je een onveilige autostoel aanschaft, want de controlerichtlijnen zijn streng. Steeds opnieuw worden alle bestaande uitvoeringen aan tests onderworpen en nieuwe stoeltjes komen ook niet zomaar op de markt.

Een handige autostoel

De Maxi Cosi Axiss is een verstandige aanschaf. Het is niet één van de goedkoopste stoelen, maar je zult zien dat het je veel gebruikersgemak brengt. Deze autostoel is namelijk naar de deur toe te draaien zodat het in- en uit laten stappen van je kind een makkie wordt. Jezelf in een onmogelijke houding op de achterbank wurmen om je kindje in de stoel vast te maken is daarmee verleden tijd. De chiropractor zal jou dus nog niet zo snel zijn praktijk zien binnen stappen.

 

Op de troon

Je kindje zal zich bovendien de koning te rijk voelen in de Maxi Cosi Axiss. Je kunt hem namelijk in acht standen verstellen. Verder beschikt de stoel over een zachte, ergonomisch verantwoorde rugleuning en comfortabele zijwangen. De autostoel is aan te passen aan de groei van je kindje, zodat jullie er beiden lang plezier van hebben.