Tips voor het geven van een themafeest

Ga jij binnenkort een feestje geven? Dan heb jij versiering nodig en wellicht wel een thema! Een feest met versiering laat een sterkere indruk achter bij de gasten, dan een feest zonder versiering. Wanneer je daarbovenop ook nog eens een thema aanhoudt, dan zal dit feest jarenlang nog besproken worden. We snappen heel goed dat het kopen van versiering en thema artikelen de nodige kosten met zich meebrengt. Door middel van dit artikel geven wij jou een aantal tips, waardoor jij geheid het gezelligste feestje organiseert zonder daar te veel voor te betalen.

Tip 1: versier de versiering

Wanneer je niet te veel geld wilt uitgeven aan versiering, is het een leuk idee om de gekochte versiering extra te versieren. Goede versiersels hiervoor zijn ballonnen en slingers.

Met ballonnen kun je stiekem veel meer dan je wellicht voor ogen hebt. Je kunt door het versieren van ballonnen veel verschillende effecten creëren. Vul de ballonnen bijvoorbeeld met confetti of ander klein spul. Dat geeft een romantische of vrolijke sfeer af. Je kunt ook op de ballonnen tekenen of schrijven. Op deze manier kun je gerichter met een thema aan de slag.

Slingers zijn ook ideaal om op te schrijven en tekenen. Kies dan wel voor matte slingers en niet een paar gladde. Het is daar lastig om daar de tekening of tekst op vast te houden. Een andere goede toevoeging aan slingers, is het opvullen van ze. Hang her en der andere items aan de slingers. Kies bijvoorbeeld voor foto’s om een persoonlijke draai te geven aan jouw feest.

Tip 2: koop geen thema maar creëer deze

In tip 1 legden wij jou uit dat je veel meer met de versiering kan doen, dan deze alleen simpelweg op te hangen. Door middel van DIY kun je je creativiteit de vrije loop geven en de versiering vorm geven naar hoe jij wilt. Op deze manier hoef je geen dure spullen in te kopen, maar krijg je wel hetzelfde effect!