De meeste keuze in e-sigaretten heb je bij SmokeSmarter

Een elektronische sigaret is echt zo’n product van de toekomst. Als we zo doorgaan dan kan deze speciale sigaret de normale sigaret volkomen vervangen en dat is een goed teken, want er zit geen teer in en het is dus een stuk minder schadelijk voor je longen. Online webshops zoals SmokeSmarter verkoopt nu al allerlei dingen die je nodig hebt voor je elektronische rook leven:

  • E-sigaretten
  • vloeistoffen
  • accessoires
  • DIY
E-sigaret

E-sigaretten en vloeistoffen

De basis van elektronisch roken is de elektronische sigaret en een vloeistof. Het werkt zo: de elektronische sigaret is een apparaatje. In dit apparaatje stop je vloeistof. Deze vloeistof wordt verbrand en door een filter geduwd. Zo kun jij het inademen en doe je dus het gevoel van een sigaret roken na. Het resultaat is echter veel minder schadelijk. Daarom kiezen steeds meer mensen voor deze E-sigaret. 

Groot assortiment

Accessoires voor je sigaret

Naast de sigaretten zelf en de vloeistof koop je bij SmokeSmarter dus ook accessoires. Veel mensen denken bij een e-sigaret niet direct aan accessoires, maar je gaat ze ongetwijfeld nodig hebben. Een belangrijke accessoire is het filter. Het filter in een e-sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Deze filters koop je los en kun je zelf vervangen. Daarnaast moet je ook goed letten op de batterij. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een oplaadbare e-sigaret met een oplader of een exemplaar wat op een batterij werkt. Beide hebben voor- en nadelen.