Een bijzonder leuk geboorte armbandje gekocht

In plaats van een beer heb ik een geboorte armbandje gekocht. Toen ik deze voor het eerst zag was ik helemaal verliefd geworden. Wat een leuk idee en zeker een apart cadeau om te geven. Mijn vriendin was vorige week bevallen van een tweeling, twee meisjes. Op zich is dit al heel bijzonder om mee te maken, maar ook uniek. En bij deze unieke gebeurtenis hoort een uniek cadeau. Online kwam ik op de website van Toejoe sieraden terecht en hier zag ik bijzonder leuke exemplaren voorbij komen. Leuke modellen met de naam van de baby in verschillende kleuren.  geboorte armbandje

De baby’s hebben ieder een eigen geboorte armbandje

Omdat mijn vriendin van een tweeling was bevallen heb ik ook voor ieder meisje een eigen geboorte armband gekocht. Hierop staat de naam van de baby, op deze manier kan je de kinderen makkelijk uit elkaar houden.

Op de website van Toejoe sieraden staan zoveel leuke dingen, dat het leuk is om hier iets uit te zoeken. Zeer leuk om te geven, maar nog leuker om zelf te krijgen. Mijn vriendin vond het cadeautje geweldig en heeft deze meteen bij de tweeling om gedaan. Moet zeggen dat ik het ook een bijzonder leuke gift vond, ook de manier hoe deze waren ingepakt.